Forretningsbetingelser for rengøringsgiganten Aps

Her er vores forretningsbetingelser, som gælder for brugen af rengøringsgiganten.dk og det er vigtigt at du læser disse, så du ved hvad du sige ja til når du accepterer vores forretningsbetingelser. God læsning.

Rengøringsgiganten.dk forbinder private selvstændige personer som ønsker at gøre rent, med personer som ønsker rengøringshjælp til hjemmet eller virksomheden via rengøringsgiganten.dk.

Rengøringsgiganten.dk er en webportal på nettet, som er lavet for at tilgodese efterspørgslen på rengøring med personer der ønsker at udføre eller modtage dette. Personer der booker rengøringshjælp via rengøringsgiganten.dk er herefter beskrevet som "kunder/bruger" og personer der udfører arbejde via rengøringsgiganten.dk er herefter beskrevet som "hjælper".   

Ved brug af rengøringsgiganten.dk og vores tjenester, accepterer du de gældende forretningsbetingelser for rengøringsgiganten Aps og de generelle principper, der gælder for webstedet, samt modtagelse af mails fra rengøringsgiganten.

Aftalen træder i kraft når kunden/hjælperen accepterer den.

Forretningsbetingelserne er gældende for forholdet mellem dig som kunde/hjælper af rengøringsgiganten.dk og rengøringsgiganten Aps.

Vi tilbyder

Rengøringsgiganten.dk stiller et website til rådighed for at skabe kontakten mellem personer, der ønsker hjælp til rengøring i hjemmet  eller i en virksomhed og personer der ønsker at udfører en rengøringsopgave gennem rengøringsgiganten.dk.

Rengøringsgigantens platform stiller ikke rengøringsmidler og udstyr til rådighed, det står man som kunde selv for at have til rådighed til sin hjælper.

Betingelse og accept

Som kunde hos rengørings giganten kan du vælge at lave et abonnement eller vælge at betale fra gang til gang. Du kan oprette dit abonnement eller ønsket ydelse online på rengøringsgiganten.dks website. Når du laver et abonnement eller booker en ønsket ydelse, accepterer du at vi må trække det aftalte beløb i overensstemmelse med den valgte opgave. Abonnements betaling og gang til gang betaling, bliver behandlet hos Epay det vil sige at dine kort oplysninger bliver sendt direkte til Epay. 

Vi gør opmærksom på at betalingen via abonnementet bliver hævet hver gang en rengøring er udført, men at aftalen kører fast og bliver udført f.eks. hver 14 dag hvis det er det du har booket. Du accepterer at rengørings giganten ved oprettelse af abonnement må trække det aftalte beløb i overensstemmelse af din booking hver gang opgaven er udført.

Ønsker du at opsige dit abonnement eller en booket rengøringsopgave, SKAL det gøres på din konto-side. Dette skal gøres inden 48 timer før en booket rengøringsaftale. Har du ikke gjort dette refunderer vi desværre ikke beløbet der er blevet trukket.

24 timer efter at du har fået udført en rengøring hos dig eller din virksomhed, via rengørings giganten.dk i henhold til den booking du har lavet, bliver pengene trukket fra din konto.

Ønsker du at afbestille eller flytte en rengøringsaftale, skal det ske mindst 48 timer før opgavens start. Sker det mindre end 48 timer før en booket rengøringsaftale, vil det fulde beløb blive trukket. Afbestillingen skal ske via din konto side på rengørings giganten.dk, som der automatisk blev oprettet på rengørings giganten.dk ved din bestilling. Du logger ind via din konto-side.

Hvis hjælper aflyser

Hvis hjælper aflyser mindre end 48 timer før jeres aftale eller ikke møder op som aftalt, er det vigtigt at du som kunde går ind og registrerer aflysningen på din-side og rengørings giganten vil automatisk få besked om dette.

Vær opmærksom ved skift eller fornyelse af kreditkort eller konto nummer.

Det er dit ansvar at sørger for at holde din-side opdateret med det kortnummer som der bruges til at betale med. Dette skal gøres minimum 72 timer før næste aftale skal udføres. 

Du kan til enhver tid stoppe eller opsige dit abonnement. Det skal du gøre på din konto-side. Det skal gøres minimum 48 timer før en bestilt aftale. Vi refunderer ikke penge hvis der er mindre end 48 timer før en aftale er booket.

Betaling

Du kan betale med Dankort, Visa Dankort og mobilepay på rengørings giganten.dk. Når du betaler reserveres beløbet på dit kort til opgaven, og beløbet trækkes først fra din konto 24 timer efter ydelsen er udført. Det er hjælper der registrere at opgaven er udført.

Vores SSL krypteringssystem er godkendt af epay, så sikkerheden er i top. Dine kortoplysninger sendes direkte til epay, hvilket betyder at hverken vi eller uvedkommende har adgang til dine kontooplysninger.

Rengøringsgiganten letter disse kontakter ved at levere et website/portal for udveksling af betaling mellem brugere og hjælper. 

24 timer efter en ydelse er udført og hvis der ikke er dokumenteret klage vedr. rengøringen, vil ydelsen automatiks blive trukket og afsluttet af rengørings giganten.dk, og den aftalte betaling vil derefter blive overført til den hjælpers konto. 

Når du ønsker at gøre brug af den service som rengørings giganten Aps tilbyder dig via rengørings giganten.dk er du forpligtet til at betale for en rengøring udført af personer der arbejder via rengørings giganten.dk. For alle køb og betalinger, gebyrer eller udgifter forbundet med denne service, vil rengørings giganten.dk debitere dit dankort eller kreditkort i henhold til aftalte beløb mellem dig og rengørings giganten.dk for brug af denne service. Når du bruger rengørings giganten.dk gives der bemyndigelse til at rengøring giganten.dk kan debitere dit betalingskort for sådanne beløb. Ingen kredit eller refusion vil blive ydet når først rengørings giganten.dk services er blevet booket og udført, på en brugers betalingskort. Dog kan det være at rengørings giganten.dk efter eget skøn retfærdiggøre restitutioner eller kreditter til formildende omstændigheder. Vi går op i at sikre sikkerheden for alle personlige oplysninger og kreditkort, dog fralægger vi os ethvert ansvar for skader, der kan resulterer i at oplysninger frigivet til en tredjepart. Du accepterer hermed disse forretningsbetingelse at holde rengørings giganten.dk skadesløs for eventuelle skader der måtte opstå som følge heraf. Rengørings giganten.dk vil bruge tredjeparts tjenester til behandling af dine kreditkortoplysninger. Vil du vide mere så kontakt rengørings giganten.dk

Kvittering

Når der en blevet hævet og betalt for en udført/booket opgave på din konto, modtager du som kunde en kvittering på din oplyste mail adresse.

Ændring af forretningsbetingelserne

Rengørings giganten.dk forbeholder sig retten til at ændre i forretningsbetingelserne. På rengørings giganten.dk finder du altid den nyeste version af forretningsbetingelserne. Ved ændringer eller tilføjelser offentliggøres det på rengørings giganten.dk og bruger på sitet informeres pr. e-mail. Datoen for ikrafttrædelse kan du se på websitet og også på e-mailen sendt til dig. Din fortsatte brug af rengørings giganten.dk website og tjenester udgør samtidig din godkendelse af den nye forretningsbetingelserne. Ethvert søgsmål, der måtte opstå i forbindelse med brugen af rengørings giganten.dk vedrørende de generelle forretningsbetingelsers gyldighed, overtrædelser og anvendelse eller tvister vedr. aftaler indgået mellem rengørings giganten.dk og dets brugere, skal afgøres efter de danske love og paragraffer.

Hold den gode tone

Samarbejdet mellem rengørings giganten.dk og dig som kunde/hjælper har det formål at sikre en korrekt funktion af vores site og tjenester og at yde dig tryghed som bruger af sitet. Skulle du opdage problemer, misligholdelse af vores politikker eller en dårlig tone, så kontakt os med det samme.

Vi forbeholder os retten til at begrænse, suspendere eller indstille vores tjeneste og brugerkonti, at forbyde adgang til sitet og dens indhold, værktøjer og tjenester, forsinke eller fjerne hosted indhold, foretage tekniske og juridiske tiltag for at holde brugere væk fra rengørings giganten.dk site, hvis vi formoder at disse brugere forårsager problemer, misbruger, krænker, skrive grimt eller misbruger ideen bag vores politik på sitet.

Vi forbeholder os også retten til at opsige ubekræftede brugerkonti eller brugerkonti som har været inaktive indenfor en vis tidsperiode, samt indstille rengørings gigantens sites, tjenester og værktøjer.

Reklamation

Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med ydelsen fra din hjælper og at du er sikker på at du har instrueret din hjælper fyldest gørende i opgaven og div. produkter/redskaber skal du selv kontakte din hjælper og i skal sammen finde en løsning.

Skulle dette ikke kunne lade sig gøre, skal du sende billed dokumentation, samt fortælle om forløbet til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. samme dag som opgaven er udført og senest kl.17.00. Vi vil udfra din mail vurdere det videre forløb.

Rengøringsgiganten.dk kan ikke holdes til ansvar for hjælpers utilfredse udførelse af ydelsen, da rengøringsgiganten.dk er en formidlingsplatform mellem kunder og hjælper. Dog kan det være at Rengørings Giganten Aps efter eget skøn retfærdiggøre restitutioner eller kreditter til formildende omstændigheder.

Ansvar, nøgler og koder.

Hos rengørings giganten.dk gør vi det muligt for kunder og hjælper at komme i kontakt med hinanden. Det er således kunden og hjælperens eget valg, om de ønsker at udveksle eksempelvis nøgler eller koder. Vi fralægges os alt ansvar for overdragelse af nøgler eller koder til hjemmet/virksomheden mellem bruger og hjælper.

Alle vores hjælper har dokumenteret over for rengøringsgiganten.dk at de har ren straffeattest.

Ved børne-attest, hvor der er børn i huset under 15 år når hjælper er i hjemmet, kan du anmode rengørings giganten.dk om at indhente oplysningerne til dig på den hjælper som kommer hos dig.

Jeg anerkender hermed, at jeg har læst og forstået alle ovennævnte punkter og vilkår for brug af rengøringsgiganten.dk og vores forretningsbetingelserne for rengørings giganten.dk og samtidig ACCEPTERER jeg alle vilkår og betingelser som stå beskrevet.

 

Websitet ejes og publiceres af:

cvr nr. 40173250
www.rengøringsgiganten.dk
Rengørings Giganten Aps 
Grundtvigs Alle 107
6700 Esbjerg